Prisniveau

Spar 25-50 % på revisorregningen

Hvad er prisen, og hvad indebærer en aftale med Hove Accounting?

Vi starter altid med et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår hvilke behov, du og din virksomhed har. Herfra lægger vi sammen en plan for, hvordan vi bedst løser de forskellige opgaver.

Få en fastprisaftale

Vi arbejder oftest ud fra fastprisaftaler. Det betyder helt enkelt, at du får en af landets bedste prisaftaler. Vi er et lille firma, hvor den personlige kontakt er højtprioriteret. Derfor går servicen ikke tabt i administration og gebyrer.

Fordelene ved en fastprisaftale er, at du altid kender dine udgifter måned efter måned. Og du må altid kontakte os, hvis der opstår spørgsmål – det er inkluderet i prisen.

Ønsker du hellere en timebaseret løsning, er prisen som udgangspunkt 300-400 kr. i timen – alt efter opgavens karakter. Den præcise pris afhænger af din virksomhed og de opgaver, der skal løses.

9 ud af 10 kunder oplever en stor besparelse ved at skifte til Hove Accounting. De sparer mellem 25-50 % i forhold til deres tidligere revisorregning. Skal vi også hjælpe dig, så du får mere for pengene?

Læs mere om vores kompetencer, og hvad vi tilbyder.

Kontakt os i dag og få en skræddersyet plan for dine regnskab- og bogføringsopgaver. Giv os et ring på 3020 5716 eller send en e-mail til dh@hove-accounting.dk.