Om os

 

Et lille firma med store fordele

Hos Hove Accounting får du en nærværende og personlig rådgiver. Vi er et lille firma, hvilket giver dig store fordele.

Du bliver ikke blot et nummer i rækken. Vi sætter fokus på dig og din virksomhed. Derfor har vi en meget lille udskiftning i vores kundegruppe. Vi knytter ofte et stærkt både personligt og professionelt bånd. Når vi lærer hinanden at kende, er det meget nemmere at afstemme ønsker, behov og forventninger.

Som din revisor og økonomiske sparringspartner er vores opgave at skabe overblik og indblik samt håndtere løbende opgaver. På den måde kan du holde fokus på vigtigere ting som salg, drift eller udvikling.

Siden 2009, hvor det hele startede, har vi bygget et stort branchekendskab op. Vores kundebase spænder lige fra butik, værksted og håndværk til kontor og IT.

Derfor skal du vælge Hove Accounting

Vi er billigere end de fleste andre revisionsfirmaer. Her er forholdene ikke så store, hvilket betyder, at de reelle arbejdstimer på din regning ikke drukner i administration og gebyrer. 9 ud af 10 kunder oplever en stor besparelse på revisorregningen – Hele 25-50% blot ved at skifte til Hove Accounting.

Til den gode pris får du altid en skræddersyet løsning med løbende sparring. Vi ved, at ingen virksomheder er ens. Vi kan noget forskelligt, og derfor lægger vi netop den plan, som netop du har brug for.

Vores mål er at give dig mere tid til at holde fokus på kernen i din forretning.

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed?

Læs mere om vores service og kompetencer eller kontakt os på telefon 3020 5716.